Hoeveel kan ik Besparen

Hieronder ben ik bezig om een leuk tooltje in elkaar te zetten. Hier kun je zien hoeveel geld je kunt besparen. Het duurt vast nog even voordat deze tool helemaal klaar is 🙂

Zoveel bespaar je

Als je financieel onafhankelijk wilt worden dan is een van de beste dingen die je kunt doen het verlagen van je uitgaven. In deze calculator kun je snel uitrekenen wat je kunt besparen.

Geef in dit eerste vak hieronder hoeveel kosten je maakt voor een wederkerende kostenpost. Een populaire kostenpost om te besparen is bijvoorbeeld het kopen van een koffie elke dag bij Starbucks.

1. Hoeveel kost het per keer in €:

Vervolgens geef je hieronder aan hoe vaak per jaar dit voorkomt. Als je dagelijks koffie koopt vul je hier dus 365 in

2. Hoevaak per jaar:

Vervolgens vul je hieronder een aantal jaar in. Met deze informatie kunnen we bereken hoeveel geld je kunt besparen door de jaren heen:

3. Hoeveel jaar:

Kleine beetjes helpen

Hopelijk heb ik met deze kleine calculator laten zien, dat kleine beetjes best kunnen helpen.

Mocht je de bespaarde kosten ook nog beleggen dan kun je een mooi rendement halen op deze kosten. Leuk om een passief inkomen op te bouwen 😎.

Wat ik zelf gedaan heb

Nadat ik bovenstaand tooltje in elkaar had gezet heb ik natuurlijk zelf ook even zitten rekenen. Ik betaal voor Netflix iets van een tientje per maand.

Over een periode van 50 jaar kost mij dit maar liefst € 6000. Snel opzeggen dus.

Heb jij op iets leuks gevonden om op te besparen, laat gerust een reactie achter!PS Hieronder ben ik even wat code aan het testen, het werkt nu nog niet maar in de toekomst waarschijnlijk wel.

Huis situatie:Auto situatie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *